Koivisto studion pop-up kauppa 11.-21.12.2019

Galleria Framilleen avautuu joulukuussa palkitun karkkilalaisen muotoilijaduon Susanna ja Tobias Feuerbacherin eli Koivisto Studion pop-up kauppa, josta voi hankkia joululahjaksi Karkkilassa valmistettuja käyttöesineitä, sisustustuotteita ja duon luoman korumerkin Viilu -koruja. Puu on päämateriaalina kaikissa tuotteissa.

Koivisto Studion tuotteita on ollut tänä vuonna esillä Suomen suurimmilla sisustusmessuilla Habitaressa sekä suomalaisen muotoilun sydämessä Iittala ja Arabia Muotoilukeskuksessa. Viilu -korut nähtiin tänä vuonna muun muassa pääministeri Antti Rinteen päällä. Galleria Framillessa on myynnissä myös uniikkeja tuotteita, joita ei ole myynnissä muualla.

Koivisto Studion ja Viilun tuotteet ovat alusta loppuun asti käsityötä. Käsityö kunnioittaa puuta materiaalina ja antaa sille oman leiman aivan kuten jokainen puu on omanlaisensa.

Puumobiletyöpaja

Pop-up kaupassa voi tavata kahtena lauantaina 14.12. ja 21.12. (klo 10-16) muotoilijat ja rakentaa itselleen oman puumobilen. Puumobiletyöpajaan voi osallistua ilmoittautumatta. Myös kouluikäiset lapset ovat tervetulleita. Puumobiletyöpajan hinta 25 €/henkilö.

Pop-up kauppa on avoinna 11.12. -21.12.2019 ke-pe klo 10-17 ja lauantaisin poikkeuksellisesti pidempään klo 10-16.