Puusepäntyöt

Huonekaluja ja pieniä puisia asioita

Puuttuuko eteisestä hylly tai etsitkö juuri tietyn kokoista laatikkoa? Teen pieniä ja keskisuuria puusepäntöitä tilauksesta. Käytän materiaalina pääasiassa kotimaisia puita.

Omaa tuotantoa

Liikkeestä löytyy muutamia itse suunniteltuja ja toteutettuja puutuotteita, kuten koivuisia saunajakkaroita ja tarjoilualustoja.

Puiset julisterimat ovat omaa kierrätystuotantoa. Idea lähti vanhoista kehyslistoista, jotka saivat uuden elämän julisterimoina. Juliste puristuu rimojen väliin vahvoilla magneeteilla. Pituuksia löytyy valmiina 30, 50 ja 70cm. Valmiit värivaihtoehdot näet kuvissa. Tarvittaessa teen tilauksesta eri pituuksia ja värejä!

Puukorjaukset

Natiseeko keittiön tuoli? Kolahtiko hyllyn reuna muutossa väärään paikkaan? Puu elää aina ja elämä tekee puuhun jälkiä. Laadukas puinen kaluste kannattaa aina korjata.

Ikkunoiden entisöintiä

Vanhat kitatut puuikkunat kestävät pitkään hyvin huollettuina. Teen ikkunoiden entisöintiä perinteisillä materiaaleilla ja ikkunat kestävät vielä toiset sata vuotta. Entisöinnistä kannattaa aina pyytää tarjous. Hintaan vaikuttaa ikkunoiden koko, määrä sekä kunto. Työn osuudesta voi tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessa.

Tehdään vanhasta uusi, kierrätä!

Oletko kyllästynyt vanhoihin kalusteisiisi? Puu on materiaalina kestävä ja monesta vanhasta huonekalusta voi vielä tehdä hyvännäköisen ja käyttökuntoisen esineen pienellä tuunauksella ja siitä on iloa vielä useaksi vuosikymmeneksi.

Monen varastossa varmasti seisoo käyttämättömiä huonekaluja tai esineitä, joita voisi hyödyntää uudelleen. Ideoidaan ja keksitään yhdessä, mitä jännää vanhalle voisi tehdä.

lipasto