Non stop -pajat helmikuussa

Framillen galleriassa pääsee helmikuussa kokeilemaan käden taitoja testaamalla erilaisia tarvikkeita. Koko kuukauden ajan joka viikko on eri aihe ja pajoissa voi piipahtaa silloin kuin se parhaiten sopii omaan aikatauluun.

Sormineulontaan voi tutustua 7.-8.2. eli kokeillaan neulontaa ilman puikkoja. 14.-16.2. asiakkaiden toivomuksesta testataan erilaisia taiteilijatason värikyniä ja papereita. Ystävänpäivänä 14.2. voi tulla vaikka kaverin kanssa tekemään ystävänpäiväkortteja. Samana päivänä kyniä on esittelemässä myös Derwentin oma edustaja. Hiihtolomaviikolla kokeillaan tusseilla piirtämistä ja to 21.2. klo 16-18 on vieraana lastenkirjojen kuvittaja Salla Savolainen. Viimeisellä viikolla tutustutaan kalkkimaaleihin, joilla voi esim. tuunata vanhasta kehyksestä uuden. Kehyksiä on paikan päällä, mutta mukaan voi myös ottaa oman tuunattavan esineen.

Pajoihin voi piipahtaa ohi kulkiessa to klo 14-18, pe klo 14-17 tai la klo 10-13. Värikyniä ja tusseja voi testata ilmaiseksi. Sormineulonta- ja kalkkimaalipajoissa on pajamaksu 10€ ja tarvittaessa pieni materiaalimaksu.