Puusepäntyöt

Huonekaluja ja pieniä puisia asioita

Puuttuuko eteisestä hylly tai etsitkö juuri tietyn kokoista laatikkoa? Teen pieniä ja keskisuuria puusepäntöitä tilauksesta. Käytän materiaalina pääasiassa kotimaisia puita.

Omaa tuotantoa

Liikkeestä löytyy muutamia itse suunniteltuja ja toteutettuja puutuotteita, kuten koivuisia saunajakkaroita ja tarjoilualustoja.

Puukorjaukset

Natiseeko keittiön tuoli? Kolahtiko hyllyn reuna muutossa väärään paikkaan? Puu elää aina ja elämä tekee puuhun jälkiä. Laadukas puinen kaluste kannattaa aina korjata.

Tehdään vanhasta uusi

Oletko kyllästynyt vanhoihin kalusteisiin? Puu on materiaalina kestävä ja monesta vanhasta huonekalusta voi vielä tehdä hyvännäköisen ja käyttökuntoisen esineen pienellä tuunauksella ja siitä on iloa vielä useaksi vuosikymmeneksi.lipasto

Hyödynnä kierrätysmateriaalit

Monen varastossa varmasti seisoo käyttämättömiä huonekaluja tai esineitä, joita voisi hyödyntää uudelleen. Ideoidaan ja keksitään yhdessä, mitä jännää vanhalle voisi tehdä.

Puiset julisterimat ovat omaa kierrätystuotantoa. Idea lähti vanhoista kehyslistoista, jotka saivat uuden elämän julisterimoina. Juliste puristuu rimojen väliin vahvoilla magneeteilla. Pituuksia löytyy valmiina 30, 50 ja 70cm. Värivaihtoehdot kuvissa. Tarvittaessa teen tilauksesta eri pituuksia ja värejä. Saatavilla liikkeestä!